Les muntanyes de sorra fina estan formades de molts granets petits de sorra, no per això menys importants.
Tots aquests granets, formen la gran muntanya.
Igual que l'educació dels infants, on totes aquelles petites coses formen la gran educació.

dijous, 31 de maig del 2012

BLOG MESTRES INDIGNATS


Fa dies que volia fer una entrada per enllaçar un blog creat per uns companys bloggueros i en què podem trobar diferents notícies d'actualitat o curiositats que van passant, un calendari amb les manifestacions o vagues convocades...

Feu-hi una ullada!

5 comentaris:

  1. Eps! Moltes gràcies per la difusió. Si voleu formar part de la secció "blocs i webs indignades" podeu posar el segell identificatiu. Quan ho tingueu fet feu-nos-ho saber que afegirem l'enllaç del vostre bloc. Vinga va, que cada cop en som més! GRÀCIES.

    Petonets! :)

    ResponElimina
  2. Ei Nerea, moltes gràcies per escriure l'entrada! Ens ha fet molta il·lusió!! Com diu Joel, pots posar el nostre logo i formaràs part dels blocs indignats ;) A més, pots comentar tot el que vulgues a la secció "Protesta!".

    Una abraçada guapa!

    ResponElimina
  3. Per cert, no sé si saps que el teu bloc és un dels meus favorits! Passa't pel meu bloc que trobaràs una sorpreseta (encara que no sé si ja la tens...) http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/2012/05/premi-bloc-favorit.html

    ResponElimina
  4. Hola Nerea m'encanta el teu bloc!! no se com he pegat amb tu però ja em quede per sempre ;) un beset!!

    ResponElimina
  5. Hola Nerea! Passa pel meu bloc, http://eideducacioinfantil.blogspot.com.es/ t'he deixat un detallet, espero que t'agradi.
    Una abraçada!

    ResponElimina